Definitief ontharen

admin   november 22, 2016   Geen reacties op Definitief ontharen

Ontharen, doorgaans voor vrouwen een moeilijker onderwerp als voor mannen. Maar wat als je bijna iedere dag moet scheren en de kosten van scheerspullen de pan uit reizen? Dan kun je eraan denken om te kiezen voor permanent ontharen. Hieronder lees je alles over definitief ontharen.

Definitief ontharen bij een specialist

Je kunt je laten ontharen door een gediplomeerde huidtherapeut. Deze huidtherapeut kan alles ontharen van de benen, tot de schaamstreek tot het gezicht. Er wordt gebruikt gemaakt van de ELOS-methode. Deze methode is geschikt voor ieder huidtype en haartype. Je kunt zelfs een vergoeding krijgen bij je verzekering. Hiervoor dien je wel contact met je verzekeraar om te nemen, zodat je weet of je verzekeraar daarvoor bepaalde eisen stelt. Verschillende specialisten kun je hier vinden.

Zelf definitief ontharen

Wanneer je niet graag naar een specialist gaat, dan kun je ook zelf ontharen. Dit gaat vaak via de IPL methode. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van lichtflitsen. De apparaten zijn te koop in verschillende varianten. Van verschillende merken. Over het algemeen moet je thuis wel een stuk vaker scheren. Waarbij je bij een huidtherapeut ongeveer 6 behandelingen nodig hebt, kun je thuis tot wel 20 behandelingen nodig hebben. Hier kun je verschillende ontharingsapparaten vinden met de IPL-methode.

Prijzen

De prijzen voor definitief ontharen lopen uiteen. Een gediplomeerde huidtherapeut heeft voor ieder lichaamsdeel aparte prijzen berekend. Zo betaal je voor je bovenlip €45,00, voor je benen volledig €450,00 en voor de schaamstreek bij mannen €150,00. Ook de prijzen voor thuisgebruik verschillen. De apparaten zijn te koop vanaf een euro of 54 en dit kan oplopen naar enkele honderden euro,s. Daarbij moet je ook incalculeren dat er in het apparaat een cartridge zit, die ook na een bepaald aantal uren of behandelingen vervangen moet worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *